منتديات في كت
جمبرى بالزبدة والثوم 776401

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا جمبرى بالزبدة والثوم 23502
ادارة المنتدي جمبرى بالزبدة والثوم 11960
منتديات في كت
جمبرى بالزبدة والثوم 776401

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا جمبرى بالزبدة والثوم 23502
ادارة المنتدي جمبرى بالزبدة والثوم 11960
منتديات في كت
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتديات في كت

اهلا بك من جديد معنا يا زائر نرحب بك ونتمنى لك قضاء اجمل الاوقات معنا.
 
الرئيسيةالرئيسية  أحدث الصورأحدث الصور  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  

 

 جمبرى بالزبدة والثوم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
MR.ShEkO
مُؤَسِّس ومُدِيرآلَمَُنْتَدًى
مُؤَسِّس ومُدِيرآلَمَُنْتَدًى
MR.ShEkO


ذكر
●كِتـابَاتِيّ » : 216
●تــاريــخ الأنــضــمــام» : 21/08/2011

جمبرى بالزبدة والثوم Empty
مُساهمةموضوع: جمبرى بالزبدة والثوم   جمبرى بالزبدة والثوم I_icon_minitimeالسبت أغسطس 27, 2011 11:40 am

الكمية
تكفي: شخصين
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 5 دقائق


المقادير:
1/2 كيلو جمبرى وسط بقشره معلقتين زبدة صغيرين معلقة زيت 3 فصوص ثوم
متقطعين او مدقوقين كسبره خضراء متقطعة ملح وفلفل معلقة صغيرة خل معلقة
صغيرة عصير ليمون


الطبخ: 1- واحنا بنغسل جمبرى نشيل راسه بس
ونخليه بقشره ونحطه فى مصفى
2- نحط معلقتين زبدة وملعقة زيت فى طاسة على
النار ونحط الثوم ونقلب وبسرعة نحط الجمبرى
(الجمبرى بيستوى بسرعة يا
ريت ما تزودوش عن دقيقة ونصف لكل جهة من الجمبرى عشان مش يجلد)
3- نحط
ملح و فلفل وعصرة ليمون ومعلقة الخل الصغيرة وتقليبة سريعة
4- نحط
الكسبرة الخضراء ونطفى النار
على النار كل ده مش بياخد غير 3 دقايق
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
جمبرى بالزبدة والثوم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات في كت :: منتدى الاسرة و المجتمع :: قسم الطبخ والمأكولات العربية-
انتقل الى: